Kundetelefon: 55 13 13 13

Werksta avdeling Åsane (DK Bilskadesenter Vest avdeling Åsane)

Avdelingen i Åsane som het Åsane Bilskadesesenter ble startet i 2002. Den er en mesterbedrift innen karosseriarbeid og lakkering. Avdelingen har over 30 års erfaring fra bransjen. I 2019 ble bedriften en del av DK Bilskadesenter og i 2022 ble selskapet en del av Werksta Gruppen, som er en av Norges største bilskadesentre, og håndterer titusner med lakk- og bilskader i året fordelt på alle anleggene i Norge.

Vi har gjort store investeringer i utstyr for å møte krav som stilles i forhold til arbeidsmetodikk og tekniske løsninger, og fornyer oss jevnlig for å være i forkant på dagens reparasjonsløsninger og for å kunne reparere alle typer bilmerker. I 2021 ble avdelingen også sertifisert av Tesla.

Verkstedet har det mest moderne utstyret innen karosserioppretting og lakkering som finnes på markedet. Vi er miljøbevisste og legger vekt på å bruke miljøvennlige produkter innen lakk og kjemi. Vi har gode HMS-rutiner innenfor arbeidsmiljø, avfallshåndtering og kvalitetssystemer. Vår viktigste målsetning er å holde et faglig høyt nivå. Opplæring og videreutdanning for våre ansatte er høyt prioritert hos oss.

Werksta Bergen er sertifisert av Tesla og er foretrukken samarbeidspartner med Porsche Center Bergen og Sandven British Cars. Vår avdeling i Fana er i dag et aluminiumverksted som utbedrer alle typer karosseri- og lakkskader, små som store på Tesla, Porsche og andre bilmerker laget med aluminium. Alle avdelingene er godkjent for aluminiumsreparasjoner men ivaretar selvølgelig også alle andre bilmerker av stål. Våre tre avdelinger i Bergen utfører bilskadereparasjoner etter bilprodusentenes egne retningslinjer. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

Werksta Bergen var blandt de første med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av DK Bilskadesenter har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.