Kundetelefon: 55 13 13 13

Werksta avdeling Fana (DK Bilskadesenter Vest avdeling Fana)

Vår avdeling i Fana, tidligere DK Bilskadesenter Vest AS ble en del av Werksta Gruppen i 2022. Vi har lang erfaring innen biloppretting og lakkering. Våre medarbeidere har den beste faglige kompetanse og vårt verksted har topp moderne utstyr for å utføre reparasjoner av din bil som biloppretting, steinsprut, bulker og lakkering.

Werksta Bergen er sertifisert av Tesla og er foretrukken samarbeidspartner med Porsche Center Bergen og Sandven British Cars. Vår avdeling i Fana er i dag et aluminiumverksted som utbedrer alle typer karosseri- og lakkskader, små som store på Tesla, Porsche og andre bilmerker laget med aluminium. Avdelingene på Kokstad og i Åsane ivaretar alle andre bilmerker av stål. Våre tre avdelinger i Bergen utfører bilskadereparasjoner etter bilprodusentenes egne retningslinjer. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

Werksta Bergen er en av Norges største bilskadesentre, som håndterer titusener med lakk- og bilskader i året fordelt på alle anleggene i Norge. Werksta Bergen var en av de første ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av Werksta Bergenhar våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.

Vi setter vår yrkesstolthet i at våre kunder og samarbeidspartnere oppfatter oss som effektive, profesjonelle, moderne og miljøbevisst i vårt arbeid. Vår målsetting er å møte kundens behov og ønsker, med god rådgivning fra våre kompetente medarbeidere, uansett hvilken jobb.