Kundetelefon: 55 13 13 13

Werksta avdeling Kokstad (DK Bilskadesenter Vest avdeling Kokstad)

Vår avdeling på Kokstad, tidligere Kokstad Lakkering og Bilpleie AS startet som en familiedrevet mesterbedrift innen biloppretting og lakkering på Kokstad i 1987. I 2018 ble selskapet en del av DK Bilskadesenter og i 2022 ble selskapet en del av Werksta Gruppen, som er en av Norges største bilskadesentre, og håndterer titusner med lakk- og bilskader i året fordelt på alle anleggene i Norge.

Sandven British Cars har valgt vår avdeling ved Kokstad som sin samarbeidspartner innen bilskadereparasjoner på merkene Jaguar og Land Rover. Gjennom vår satsing og sertifisering på Jaguar Land Rover har vi opparbeidet oss en unik kompetanse på bilskadereparasjoner av premiumbiler. Vi har utstyret, erfaringen og dyktige fagfolk som vet at denne typen biler krever spesialbehandling – og som også har kompetansen til å gjøre jobben. Avdelingen utfører og er også godkjent for rerarasjoner på alle typer bilmerker.

Vår avdeling i Kokstadveien har medarbeidere med god faglige kompetanse, topp moderne verksted og utstyrt for å utføre alle typer skadereparasjoner på bil som biloppretting, steinsprut, bulker, lakkering, plastreparasjoner og plastsveising. Vårt mål er å møte kundens behov og ønsker, med god service og rådgivning uansett jobb. Vi er opptatt av at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte oss som profesjonelle, effektive og løsningsorientert.

Werksta Bergen er sertifisert av Tesla og er foretrukken samarbeidspartner med Porsche Center Bergen og Sandven British Cars. Vår avdeling i Fana er i dag et aluminiumverksted som utbedrer alle typer karosseri- og lakkskader, små som store på Tesla, Porsche og andre bilmerker laget med aluminium. Avdelingene på Kokstad og i Åsane ivaretar alle andre bilmerker av stål. Våre tre avdelinger i Bergen utfører bilskadereparasjoner etter bilprodusentenes egne retningslinjer. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

Werksta Bergen var blandt de første med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av Werksta Gruppen har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.