Kundetelefon: 55 13 13 13

Slik vil vi reparere bilen din

 

 

Det begynner med en skadekontroll

For å få bilen din i stand igjen avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadekontroll. Under skadekontrollen sjekker vi skadeomfanget, eventuelt behov for reservedeler samt bestiller time for bilen din til selve reparasjonen. Med det samme ordner vi de nødvendige informasjoner og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Skadekontrollen tar ca. 20 minutter.

Werksta Bergen tilbyr deg fleksibel service. Du kan komme til en skadekontroll hos oss alltid uten timebestilling, altså når det passer deg. Selvfølgelig kan du også bestille time på forhånd enten på nettet eller ved å ringe til 55131313. Du kan også gjennomføre skadekontrollen ved å sende inn foto av skaden.

Vi er der for alle bilister

Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører — hos Werksta Bergen reparerer vi alle bilmerker og samarbeider med alle forsikringsselskaper.

Vi arbeider alltid etter produsentenes instrukser slik at den opprinnelige garantien på bilen din alltid blir beholdt. I tråd med bærekraftig utvikling reparerer vi alt som kan repareres, vi skifter ikke til nye deler bare for å gjøre det lettere for oss. Vi firer ikke på sikkerheten. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like sikker å kjøre som den var før skaden. Her finner du eksempler på våre priser for reparasjoner.

Det er lett å handle med oss

Hva ville verden tape hvis vi ikke fantes? Bilene ville sikkert bli reparert, men kanskje ikke like raskt og ukomplisert. God kvalitet er noe som ikke kan bevises når man bare påstår det selv. Men vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan underbygge vårt rykte. Her finner du også svar på de vanligste spørsmålene som kundene våre stille.

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om et knust speil eller ei sprukket frontrute glemmer man uhellet jo fortere skaden blir reparert. Selv om det å ordne opp i en ergerlig skade sjeldent er trivelig er det i hvert fall lett hos Werksta Bergen.